Nieuwe bakmixen verkrijgbaar

FOOD TRUCK CATERING VOOR ELK EVENEMENT

Tover van tijd een geweldige creatie op tafel

DE CULINAIRE WERELD VAN Désirée

Désirée is een culinair merk dat bouwt op de kunde en de kennis van ambachtelijke vakmensen. Zij zorgen er met hun prachtige basis ingrediënten voor dat kwaliteit steeds op de eerste plaats komt. Want kwaliteit betekent een betere smaak en dus ook meer genot voor u.
Wilt u een zoete verwennerij op uw event? Dat kan! Brusselse wafels, Luikse wafels en smoutebollen maken uw feest compleet.
Een verjaardag, lentefeest, communie, huwelijk, personeelsfeest of ander bedrijfsfeest. Vul onderstaand formulier in en wij maken graag vrijblijvend een prijsofferte voor u.

Onze foodtruck is een wandeling door

Wil jij je medewerkers of leden eens goed in de watten leggen? Dan komen wij graag naar je toe om je gasten te voorzien van onze foor specialiteiten. 
Heeft u een eigen visie van hoe u ons op uw event ziet? Dan kan u altijd met ons samenzitten en een formule op maat opstellen voor uw event. Alles is bespreekbaar en niets onmogelijk!

 

Een dessert foodtruck geeft een originele en gezellige twist aan je huwelijksfeest. “In de meer klassieke dessertformules krijg je een dessert aan tafel gepresenteerd - meestal met een stuk van de bruidstaart, of je wordt uitgenodigd om langs het dessertbuffet te gaan. Met een dessert foodtruck wordt er minder lang aan tafel gezeten naast dezelfde gesprekspartner; je gasten komen er samen en beginnen zo vaak met elkaar te praten. Een dessert foodtruck zorgt dus voor een spontane sfeer en gezelligheid - en bijgevolg een leuke overgang naar je openingsdans en dansfeest.”

Op zich brengt de foodtruck vaak ook een toffe, ietwat vintage look met zich mee. De romantische bordeauxrode oldtimer van Désirée is absoluut fotogeniek!

Wil jij een zoete verwennerij op je event? Dat kan! 
Désirée komt naar je toe met haar foodtruck. Brusselse wafels, Luikse wafels en smoutebollen maken je feest compleet. Een verjaardag, lente feest, communie, jubileum of ander bedrijfsfeest. Wij maken graag vrijblijvend een prijsofferte voor u. 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Onze foodtruck op jouw event

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte van Désirée-producten, promoties en blogartikels.

© Copyright 2023 Désirée. All rights reserved. Cookie & Privacy Policy / Terms & conditions